fbpx

Disclaimer

Jouw Diëtist geeft geen medisch advies en onze diensten zijn niet bedoeld om ziekten te bestrijden. Wij raden je aan om contact op te nemen met je huisarts als je medicatie gebruikt of als je een aandoening of ziekte hebt. Als je veranderingen maakt in je eetpatroon en/of in je levenswijze raden wij eveneens aan om contact op te nemen met je huisarts.

Op onze website www.jouwdietist.net vind je informatie over voeding, afvallen en een gezonde levensstijl. Wij doen ons uiterste best om deze informatie zo zorgvuldig, correct en compleet mogelijk samen te stellen. De informatie op onze website, in onze nieuwsbrieven en in andere uitingen kan echter niet worden beschouwd als een medische diagnose. Wij raden je dan ook met klem aan om altijd met een arts of diëtist te overleggen over jouw persoonlijke situatie.

Ondanks dat wij de informatie op onze website, in onze nieuwsbrieven en in andere uitingen zo correct mogelijk samenstellen, stellen wij ons niet aansprakelijk voor enige ontstane schade door onjuistheid of onvolledigheid van deze informatie. 

De intellectuele eigendomsrechten op de informatie op onze website, in onze nieuwsbrieven en in andere uitingen liggen bij Jouw Diëtist. Er dient vooraf toestemming aan ons te worden gevraagd om deze informatie op een andere plaats te gebruiken.

Wij kunnen de informatie op onze website op ieder moment wijzigen zonder dat wij daar melding van hoeven te maken. Dat geldt ook voor informatie met betrekking tot onze diensten en prijzen, en voor reacties op onze website.

Jouw Diëtist maakt gebruikt van cookies om de dienstverlening te kunnen verbeteren.